El passat divendres dia 18 va tenir lloc a l’Hotel Mas Passamaner una nova convenció de Pares i Aubia, gestoria de Valls que els darrers anys ha sofert un canvi estratègic molt important enfocant-se cap a serveis de consultoria i d’alt valor per a les empreses.

L’acte va contar amb una nodrida presència d’empresaris i directius de les empreses mes significatives de la zona.

Va iniciar l’event amb una taula rodona anomenada “Castells i empresa”, on 8 empresaris i castellers de les colles mes significatives de la provincia parlaven sobre els paral·lelismes entre els dos mons. Vaig tenir l’oportunitat, juntament amb el Xavi Plana de ser un dels conductors i presentadors de l’acte.

Reflexions molt interessants van fer gaudir a les mes de 320 persones que hi havia a la sala de l’hotel. En acabat aquest acte va venir el plat fort, la conferència del Victor Küppers, una persona que amb la seva senzillessa, la seva manera planera d’explicar les coses i la seva facilitat de comunicació, va posar-se a tots els que allí erem presents a la butxaxa. La gestió de l’entusiasme va ser el tema de la conferència.

Un any mes la gent de Pares i Aubia demostra que en aquesta zona poden muntar-se actes molt macos i amb gran interés per a l’empresari.

De nou felicitats, amics!!!