M'AGRADEN ELS REPTES

M'AGRADEN ELS REPTES

Economista i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses ( Col. Núm 12780 ), treballo colze a colze amb empresaris i directius per ajudar-los a assolir els seus objectius. Sóc un ferm defensor de les relacions personals i del potencial de les persones quan treballen motivades i amb objectius clars i ben definits.

Consultor formador i conferenciant
Sóc consultor i col·laboro amb empresaris i directius donant-los recolzament extern per tal de millorar els seus projectes empresarials. Especialitzat en Estratègia empresarial, Direcció Comercial i Màrqueting, he estat sempre lligat al món de les organitzacions des de posicions directives. M’agraden els reptes, i defenso l’esforç i el talent com a motor generador de canvis.

Professor Universitat Rovira i Virgili
En la basant docent, imparteixo classes de Màrqueting Digital a la Llicenciatura d’Administració i Direcció d’Empreses de la URV, al igual que faig el modul de Direcció Comercial al Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA). M’encanta aprendre dels meus alumnes i veure com una vissió diferent de les coses és possible, al igual que conèixer la pedrera de futurs empresaris i directius.

Articulista al diari l’Indicador
Publico regularment articles relacionats amb el món de les vendes, el màrqueting i l’estratègia empresarial al diari l’Indicador d’Economia ( el primer i únic diari d’informació econòmica i empresarial amb seu a la província de Tarragona). En ells trobaràs les meves reflexions sobre temes d’actualitat aplicats a la realitat de les nostres empreses. 

Organitzador TEDxTarragona
Formo part de l’equip organitzador del TEDxTarragona, un esdeveniment anual únic que reuneix ments inquietes i brillants per explorar en comunitat idees que valen la pena ser difoses. Idees per Tarragona i des de Tarragona.