LEGO® SERIOUS PLAY®

TREBALL COL·LABORATIU, PENSAMENT CREATIU I IMPLICACIÓ ACTIVA

LEGO® SERIOUS PLAY®

TREBALL COL·LABORATIU, PENSAMENT CREATIU I IMPLICACIÓ ACTIVA

LEGO® SERIOUS PLAY® és una metodologia que fomenta la cohesió del grup, l’expressió emocional, el desenvolupament cognitiu, la competició constructiva, el lideratge distribuït, la cooperació i la perseverança, entre altres competències. Atreveix-te a fer sessions innovadores i desafia la rutina per crear valor a la teva organització!!

Aquests són alguns dels tallers que estem impartint i que tenim preparats per a tú i que poden ajudar-te a generar canvis disruptius i innovadors. 

TALLERS LEGO® SERIOUS PLAY®

És quan construeixo que ho veig clar

Reflexions estratègiques

T’imagines poder construir i visualitzar l’empresa d’aquí 5 anys? Explorarem els objectius estratègics i definirem els principis de comportament que poden garantir-nos l’èxit. Juguem?

Innovació i creativitat

Taller per potenciar la creativitat i despertar el potencial de l’equip on treballarem desafiaments complexes construint escenaris en 3D.  Juguem?

Emprenedoria i Business Model Canvas

Construeix i visualitza el Model de Negoci per tal de poder aplicar estratègies que generin valor al mercat. Com podem diferenciar la Proposta de Valor? Juguem?

Cohesió d’equips de treball

Deixar de treballar com a grup i construir un equip és la base per aportar competititivitat al mercat. Quina és la Vida de l’Equip? com genera sinèrgies? Juguem?

Anàlisi i solució de desafiaments complexes

SUBSCRIU-TE

ALGUNS CLIENTS