El proper 27 de Febrer tindrà lloc a Tarragona el TED. Aquest serà el primer que es realitza a Tarragona i em fa especial il·lusió formar part de la seva organització. Per aquells que no ho conegueu el TED és una organització no lucrativa dedicada a la difusió de les idees, en general en forma de xerrades curtes i alhora molt potents.

TED es va iniciar el 1984 com una conferència en què van convergir Tecnologia, Entreteniment i Disseny, i en l’actualitat cobreix gairebé tots els temes – des de la ciència als negocis als problemes globals – en més de 100 idiomes. Entre els ponents que han participat en els esdeveniments TED figuren alguns dels grans noms del nostre temps. El nostre es diu TEDxPlaçadelFòrum, on TEDx significa “esdeveniment TED organitzat localment” i es combinen les ponències en viu amb la projecció de vídeos de xerrades TED (TEDtalks). Aquesta primera edició l’hem volgut anomenar “Conseqüència positiva”, on demanem als ponents que ens expliquin històries inspiradores on demostrar que fer les coses de formra diferent i a vegades veure la realitat des d’un altre prisma pot portar-nos a resultats positius.

A la web de l’event podreu trobar tota la informació, dia, lloc, horari i ponents, al igual que podeu conèixer quan sortiran a la venda les entrades. Si voleu un consell, jo no m’ho perdria. TEDxPlaçadelFòrum