El passat 19 de Març va arrencar el projecte Forquilla Business (Slow Networking al Priorat). Una iniciativa empresarial que tinc la sort d’organitzar conjuntament amb la Marta Domènech (@martadomenech1), empresària i responsable de l’Hotel Hostal Sport del Priorat i el formador i consultor d’empreses Xavier Plana (@xavierplana). Aquí trobaràs tota la informació del projecte.

Aquesta iniciativa pretén apostar per la conversa pausada i reflexiva sobre temes relacionats en el món de l’empresa,  acompanyant amb un típic esmorzar de forquilla i amb vi de la zona del Priorat. Els esmorzars tenen lloc al vell mig del Priorat, a l’acollidor Hotel Hostal Sport on les presses i l’estrès no hi tenen cabuda.

Amb un aforament limitat ( 25 places) els assistents escolten la presenetació d’un ponent ( persona amb bagatge en el món empresarial) i inicien un col·loqui en el qual l’intercanvi d’experiències flueix en un entorn relaxat i distès.

El primer esmorzar del 19 de Març vam tenir la sort de poder comptar amb l’Eloi Planes, Conseller Delegat del Grup Fluidra empresa cotitzada a borsa que ens va parlar de “Negocis sòlids en temps de canvi”. Veure post de l’esmorzar

Pel proper 7 de Maig ja tenim programat un nou esmorzar Forquilla Business amb en Ramon Carbonell, President del Consell Social de la UPC i de FemCAT que ens parlarà de “l’Empresa, motor territorial i social”. Ja tenim el 50% de les places reservades, si no t’ho vols perdre apunta’t aquí

T’esperem al Priorat per parlar d’empresa!

En el següent enllaç trobaràs l’article publicat a l’Indicador d’Economia: Forquilla Business Eloi Planes