Formació In Company

Us ajudem a formar els millors professionals. La nostra especialització multi disciplinar i l’aportació de tota la nostra xarxa de col·laboradors ens permet tenir els millors especialistes en el món de l’empresa en cada una de les matèries i àrees funcionals.

Realitzem formació específica per empreses, personalitzem les sessions en funció dels objectius perseguits i incorporem la metodologia de la praxis com a eina de transmissió de coneixement. Sóm formadors col·laboradors en associacions empresarials, acostumats a formar directius i empresaris, col·laborem amb prestigioses universitats i intentem traslladar els nostres coneixements, per tal d’obtenir professionals altament qualificats.

 

Més de 50

empreses

Més de 100

cursos

Més de 1000

alumnes

Formació en tècniques de venda

Sabia que hi ha un elevat percentatge de vendes que no s’assoleixen per problemes en el seu procés i en el seu seguiment? Vol evitar-ho? L’ajudarem a formar la seva xarxa comercial per millorar la seva productivitat.

Formació en internet i web 2.0

En un món global, el client cada vegada està mes aprop. Vol treure realment rendiment econòmic de la xarxa? Sabia que no és només un tema de pressupost i d’inversió? No quedi fora de joc, no s’ho pot permetre!!

Formació en productivitat Personal

Sabia que la productivitat és un dels principals elements que pot fer pujar el marge de la gran majoria de les Pimes? Vol que el seu equip sigui mes productiu? Necessita que l’ajudem a formar els seus comandaments? Parlem-ne!

Com generar models de negoci?

Un model de negoci descriu les bases sobre les quals una empresa crea, proporciona i crea valor. Com s’imagina el model de negoci de la seva empresa d’aquí a 5 anys? Podrà seguir lluitant amb els teus competidors? Vol que ho analitzem?