Serveis de Consultoria

La velocitat existent en la majoria de mercats i el fort canvi tecnològic de la societat, afegit a les noves tendències dels consumidors ha deixat algunes empreses i alguns empresaris fora de mercat. L’adaptació a les noves regles del joc ha provocat situacions de crisis empresarial en moltes organitzacions.

Conscients d’aquest realitat i analitzant la situació interna i externa de les empreses i dels sectors als quals operen pretenem ajudar a re definir les estratègies i els objectius de les organitzacions. L’assessorament en aquest camp és indispensable ja que permet reflexionar sobre les millores necessàries que faciliten el desenvolupament i la continuïtat.
Realitzant processos interns oberts i participatius de reflexió, intentem aportar aquells valors que considerem estratègics per la correcta definició del model de negoci a llarg termini.

Suport a directius

Sabem i coneixem aquells moments de reflexió solitària que tots els empresaris tenen al llarg de la seva trajectòria, ens agrada i volem compartir-lo amb vostè per tal d’ajudar-lo en la presa de decisions.

Vendes

Li preocupa el volum de vendes de la seva empresa i la seva tendència? disposa d’una estratègia de vendes organitzada i planificada? Com gestiona un mercat amb excés d’oferta?

Estratègia Comercial

Ajudem a les empreses a definir el Pla Comercial i a implantar-lo amb les màximes garanties d’èxit. Portar el control del mercat és la clau per poder esperar resultats satisfactoris.

Marketing I E-Business

Disposa d’una bona estratègia de comunicació? quins elements utilitza per fer arribar la seva proposta de valor als seus clients? Quina utilització en fa de la xarxa i les estratègies 2.0?