Aquests són alguns dels meus llibres empresarials de capçalera. D’allí on trec informació, inspiració i metodologies de treball que després em serveixen per implantar amb els meus clients. L’enriquiment constant i la formació continuada forma part de la meva Proposta de Valor. Estic obert a qualsevol recomanació m’ajudes? Recomana’m!

Manual Thinking

Luki Huber i Gerrit Jan Veldman

El pequeño libro de las grandes decisiones

Mikael Krogerus i Roman Tschäppeler

La vaca púrpura

Seth Godin

Ciència Optimista

Josep Maria Mainat

Neuromarketing

Néstor Braidot

Sólo una cosa

Gary Keller i Jay Papasan

Cómo utilizar el Cuadro de Mandos Integral

David P. Norton / Robert S. Kaplan

Neuro-Márketing

Patrick Renvoisé i Christophe Morin

Jugar con el corazón

Xesco Espar

Persuasión

Brian O'C.Leggett i Ricardo Velilla

Por qué compramos?

Paco Underhill