albert-pamies

Albert Pàmies Rimbau

Economista i Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses ( Col. Núm 12780 ), treballo colze a colze amb empresaris i directius per ajudar-los a assolir els seus objectius. Sóc un ferm defensor de les relacions personals i del potencial de les persones quan treballen motivades i amb objectius clars i ben definits.

Consultor formador i conferenciant

Sóc consultor i col·laboro amb empresaris i directius donant-los recolzament extern per tal de millorar els seus projectes empresarials. Especialitzat en Estratègia empresarial, Direcció Comercial i Màrqueting, he estat sempre lligat al món de les organitzacions des de posicions directives. M’agraden els reptes, i defenso l’esforç i el talent com a motor generador de canvis.

Professor Universitat Rovira i Virgili

En la basant docent, imparteixo classes de Màrqueting Digital a la Llicenciatura d’Administració i Direcció d’Empreses de la URV, al igual que faig el modul de Direcció Comercial al Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA). M’encanta aprendre dels meus alumnes i veure com una vissió diferent de les coses és possible, al igual que conèixer la pedrera de futurs empresaris i directius.

Articulista al diari l'Indicador

Publico regularment articles relacionats amb el món de les vendes, el màrqueting i l’estratègia empresarial al diari l’Indicador d’Economia ( el primer i únic diari d’informació econòmica i empresarial amb seu a la província de Tarragona). En ells trobaràs les meves reflexions sobre temes d’actualitat aplicats a la realitat de les nostres empreses. Llegir articles

Organitzador Forquilla Business

Formo part de l'equip organitzador del Forquilla Business. Un acte d'Slow Business en format d'esmorzars on generem un espai de reflexió serena i compartida entre empresaris i directius al voltant d'una taula ben parada.

Organitzador TEDxTarragona

Formo part de l'equip organitzador del TEDxTarragona, un esdeveniment anual únic que reuneix ments inquietes i brillants per explorar en comunitat idees que valen la pena ser difoses. Idees per Tarragona i des de Tarragona.